Завршница фото-конкурса „Лето уз књигу“

24. септембра 2022. године на Дечјем одељењу Народне библиотеке Смедерево одржана је додела награда најбоље пласираним учесницима овогодишњег фото-конкурса у оквиру акције ЛЕТО УЗ КЊИГУ. Захвалнице у виду медењака у облику фотоапарата са логом Народне библиотеке Смедерево добили су: Антонина Арсеновић, Светлана Ћирковић, Елене Живић, Коста Ђурђевић, Нађа Филиповић, Николина Нојић, Олга Ђурђевић, Сара Арсеновић, Теодор Арсеновић, Теодора Трбовић, Љубица и Вера Анђелковић, Анђела Дојчиновић, Ања Ракић (Смедерево), Даница Арсов, Дуња Милев, Јана Стоименов, Маша Иванов, Николина Петров, Вања Стоименов (Димитровград), Емилија Лаптошевић (Михајловац), Јована Глиџић (Ниш) и Светлана Рајковић (Алексинац).
Посебно су се издвојиле и награђене су четири фотографије чије су ауторке Емилија Лаптошевић из Михајловца, Маша Иванов из Димитровграда, Љубица и Вера Анђелковић, и Анђела Дојчиновић, из Смедерева.
Захваљујемо свим учесницима на овогодишњем конкурсу са искреном жељом да следеће, и сваке наредне године, буде у још већем броју оних који ће свој летњи распуст провести уз књигу и забележити тренутак дружења са њом.

 

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *